Dingen om te ontdekken in Semarang  

Aan de buitenkant lijkt het misschien niet zo aantrekkelijk als het naburige Yogyakarta, maar als je een dag of twee doorbrengt, zul je zeker zijn verborgen charmes ontdekken!

 

Semarang is beïnvloed door culturen van Chinese en Nederlandse immigranten en is een smeltkroes waar diversiteit wordt omarmd, duidelijk uit de grootse architectuur van de stad en overheerlijke gerechten.

 

Semarang is in feite onderverdeeld in twee. De eerste is Semarang bawah, het hart van de stad waar de actie plaatsvindt, en dit is ook de thuisbasis van Kota Lama (oude stad), waar u de architectuur uit het koloniale tijdperk zult ontdekken.

Wonderful Indonesia

Hier is waar en waarom je moet stoppen door Semarang in je volgende reis naar Centraal Java!

 

  1. Nationaal Park Karimunjawa

 

Op zoek naar een exotisch eiland uitje?

 

Hoewel een kuststad, de stranden die u in Semarang vindt, zijn niet exactly’sunshine, sandsea ‘. Maar als u 90 kilometer naar het noorden reist, vindt u een cluster van 27 eilanden die wachten om verkend te worden, waarvan de meeste onbewoond zijn!

 

Ver weg van de vertakkingen van snel bewegend kapitalisme, wordt een relaxte eiland Lifestyle onderhouden in Karimunjawa, met eetgelegenheden waar huisgemaakte visgerechten samen met accommodaties bij particulieren worden aangeboden als gemeenschappelijke accommodatie opties op het hoofdeiland.

 

In eerste instantie een natuur boek, Karimunjawa heeft een enorm assortiment van mariene flora en fauna, van een caleidoscoop van tropische vissen tussen koraalriffen in de vogels die omcirkelen.

 

Als je denkt dat je het allemaal hebt gezien, probeer dan niet te zwemmen met haaien op het eiland Menjangan Besar?

 

Er zijn meer dan alleen eindeloze uitgestrekte zandstranden in Karimunjawa. Bukit Joko Tuwo, de hoogste piek op het hoofdeiland, biedt een uitkijkpunt waar u een panoramisch uitzicht op het eiland vinden-perfect om ook de zonsopgang te bekijken!

 

En Raad eens wat, het is ook de thuisbasis van de overblijfselen van een prehistorische walvis gelegen op de eilanden!

 

  1. Ontdek Beauty in Destruction: Brown Canyon

 

In plaats van te protesteren tegen de verwoesting van het landschap, hebben de lokale bevolking schoonheid ontdekt in de overblijfselen van steengroeven net buiten de stad.

 

Altijd kijken naar de heldere kant is de typische lokale Mindset–is dit niet een positiviteit waar we allemaal van kunnen leren?

 

Deze steengroeven hebben een reeks paden rond de website uitgehouwen, waardoor er perfecte fietspaden zijn voor adrenaline junkies. Maar wees gewaarschuwd, er is hier nog steeds Trucks tijdens de werkuren, dus het kan een goed idee zijn om een beetje stof en brillen in te pakken om het stof af te maken.

 

Gelegen op een half uur naar het platteland, zijn er vrijwel geen straatnaamborden die u kunnen leiden omdat Brown Canyon geen officiële toeristische bestemming is. U heeft een competent voertuig en een lokale gids nodig om de weg te wijzen als u niet in staat bent om een routebeschrijving in Bahasa Indonesia aan te vragen.