Wat te doen in Flores  

Dit zwarte idioom is het equivalent van “het doden van twee vogels met één steen”.Het vat perfect alles in wat je presteren in Flores, Oost-Nusa Tenggara.Denaam van het eiland komt van de Portugezen voor “bloemen”. Flores is gezegend met een adembenemend panoramisch uitzicht en een levendig onder water stadion, laat staan de beroemde Komodo draak.Boek een reis naar het eiland, en je zou verbaasd zijn dat je jezelf verwennen met een uitgebreide selectie van activiteiten door slechts één website te bezoeken.Hieronder staan slechts vier spannende selecties om te bevregeren met de aantrekkelijkheid van Flores:

1 | Zeil op het leven aan boord van de boot

Het monteren van rollende golven en slapen in een weelderig Hotel klonk zo gisteren.Waarom probeer je niet een gloednieuw gevoel van het herbeleven van de zee op een liveaboard schip?

Flores is nu beroemd met Live-onboard Cruises geleverd door vakantie excursie organisatoren.De on-board reis duurt normaal tussen 3 en zeven dagen en vertrekt vanuit de haven van Labuan Bajo.

Flores is het Komodo National Park is gelegen.De speeltuin bestaat uit eilanden met verbazingwekkende heuvels en onder water scène.De Cruise brengt je naar een aantal van die betoverende eilandjes, zoals Rinca Island, de thuisbasis van Komodo Dragons, en Padar Island dat wordt geflankeerd door 3 gulfs.

Wonderful Indonesia

2 | Bezoek lokale dorpen

Als u enthousiast bent om meer te weten te komen over lokale culturen, investeer dan uw tijd in de buurt dorpen van Flores.Flores omvat een beroemd dorp genaamd WAE Rebo, die lokale mensen aangeduid als dorp boven de wolken vanwege de locatie in aanvulling op een berg in Manggarai regentschap.

Flores heeft ook andere steden die net zo exotisch zijn als WAE Rebo.Door voorbeeld, er zijn megalithische steden zoals bena dorp in Ngada Regencyas Wolojita dorp, ook in ende–dat is beroemd om de mummie van zijn priesters.

3 | Duik naar de magische onderwaterwereld van Flores

Flores is een paradijs vol schitterende koraal kusten.Aarzel niet om in de zee van Flores te duiken om de prachtige onderwaterwereld te liefhebben, waarbij teams van briljante vissen drijven in de glorieuze koralen.

Onder de vele prachtige stranden in Flores, pink Beach is de beste optie om te bezoeken.Vernoemd naar zijn roze zand, de website biedt levendige koralen verspreiden zich over de zeebodem.

4 | Concurreren op Tour de Flores 2018

Flores heeft geprobeerd om internationale aandacht te trekken via haar jaarlijkse fiets race van wereldklasse, genaamd Tour de Flores.

Tour de Flores is een jaarlijks sportevenement dat is goedgekeurd door de UCI (Union Cycliste internationale) in Azië.Het afgelopen jaar zal de race plaatsvinden van 6 tot 16 mei.Deelnemers kunnen genieten van de schoonheid van het tropische eiland tijdens paden langs schilderachtige stranden en dorpen terwijl ze concurreren in een slopende wedstrijd zijn de snelste.